Logo

KIS PRODUCTEN

KIS PROFESSIONAL

KEEP IT SPARKLING

Wanneer heeft u succes met een kleur? Natuurlijk als die precies naar wens is, mooi dekt en lang houdt. Wilt u uw klanten écht verrassen, kleur hun haar dan met KIS keracream COLOR van kappers. Hiermee kleurt en herstelt u het haar in één keer. Het Keratin Infusion System is al tijdens de behandeling actief. Het resultaat: een kleur die straalt van binnenuit. Want hoe gezonder het haar, hoe sprankelender de kleur. En hoe groter het wow-effect. Let’s sparkle!

ENERGIEWAVE

Natuurlijke veerkracht en glans bereik je met de KIS Energie Wave 0. De 0 is te gebruiken bij moeilijk te krullen haar.
KERABOOST INFUSION

De Kis Keraboost Infusion is een zeer geconcentreerde mix van keratine aminozuren, met een moleculair gewicht van 150, gecombineerd met kationische enzymen. Deze bouwen het haar van binnenuit weer op en geven het zijn oorspronkelijke kracht terug. Hierdoor blijven eventuele kleuringen en andere chemische behandelingen langer mooi.


KERAFIX

De Kis Kerafix is een fixatie die na gebruik van de Kis Kappers Kerawave gebruikt wordt. Hierdoor wordt de permanent mooi gefixeerd. De Kerafix bevat ook het Keratin Infusion System, voor een optimaal glanzend resultaat. Daarnaast bevat Kis Kerafix ook verzorgende polyool die het haar een aangename grip geeft en de houdbaarheid van de permanent ondersteunt. Ideaal als geen extra nabehandeling of kuur volgt.

KERATREAT

Kappers / KIS Treatment 5 liter. Universele cremespoeling voor salongebruik.


KERAWASH

KIS KeraWash is voor elk haartype een mild reinigende shampoo.


KERAWAVE

Mild alkalisch permanent voor gesloten, moeilijk te permanenten natuurhaar.


NEUTRAWAVE

Neutrale permanent.


PRECURL

KIS Precurl beschermt en verzorgt het haar tegen de schadelijke gevolgen van permanenten. Te gebruiken voorafgaand aan de omvorming om mooi, gezond krullend haar te creëren. Ideaal voor gekleurd of beschadigd haar.


KERAFRESH

Intensief verzorgende kleurende conditioner in 6 tinten
Voedt het haar intensief
Frist gekleurd en natuurhaar op
pH 6.7


KIS in jouw salon of shop?


Vraag hier voor meer info en prijzen.